Video: Τιναχτήρι Carpet Cleaner

Video: Πλυντήριο Carpet Cleaner

Υγρός Καθαρισμός Μηχανοποίητων Χαλιών και Μοκετών

Υγρός Καθαρισμός Χαλιών Ανδρέας Πιτσούλης

 

Ο τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανικός μας εξοπλισμός, μας δίνει την δυνατότητα εύκολα, αλλά και γρήγορα να είμαστε αποτελεσματικοί και να σας παρέχουμε πάντα πρώτης ποιότητας υπηρεσίες.

Το κάθε χαλί, μοκέτα, κ.λπ. αντιμετωπίζεται μεμονωμένα μέσα στην παραγωγική γραμμή του καθαρισμού.

Αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λεκές όπως κρασί ή μελάνι ή κάτι άλλο, δίνεται μεμονωμένα βάρος εκεί, έως ότου να επανέλθει στην δυνανότερη καλύτερη αρχική του κατάσταση.


Παραλαβή χαλιών Ανδρέας Πιτσούλης

Η Παραλαβή των Χαλιών σας

 

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα παραλάβουν από το χώρο σας τα χαλιά και θα τα μεταφέρουν με ασφάλεια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει των υπεύθυνο και επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών σας για να λάμπουν και να φαίνονται σαν καινούργια.

 

Αναλυτική Περιγραφή Εργασιών Υγρού Καθαρισμού Χαλιών:

Ξετύλιγμα Χαλιού

» Ξετύλιγμα:

Ένα τύμπανο δένει το χαλί στον ιμάντα μεταφοράς.

Υγρός Καθαρισμός Χαλιών

» Πρόπλυση:

Μπεκ δίνουν νερό και απορρυπαντικό στο χαλί, ψεκάζουμε το λεκέ τοπικά με το χέρι εάν χρειαστεί.

Πλύσιμο Χαλιών

» Πλύση:

12 λεπτές βούρτσες ρυθμιζόμενης ταζύτητας και πίεσης τρίβουν το χαλί εξισσοροπώντας τις δυνάμεις τριβής που ασκούνται πάνω στο χαλί. Έτσι τα ρέλια δεν ξεχυλώνουν και το χαλί κρεμάται στην απλώστρα ευθεία χωρίς γάγλες.

Όταν το χαλί πλένεται από κάτω, αναβλύζει νερό υποχρεώνοντας τη βρωμιά να περάσει μέσα από τους κόμπους του χαλιού, ώστε να βγει στην επιφάνεις και να παρασυρθεί από τις βούρτσες.

Υγρό Πλύσιμο Χαλιών

» Προξέπλυμα:

Ακολουθεί μία κυλινδρική βούρτσα με αυτόματη ρύθμιση ύψους, πίεσης και ελεγχόμενων στροφών, η οποία συνοδεύεται από μικρά τύμπανα που πατούν το χαλί πάνω στον ιμάντα μεταφοράς. Έτσι απομακρύνωνται τρίχες και μικροσωματίδια.

Υγρό Πλύσιμο Χαλιών

» Ξέπλυμα:

2 παλυνδρομικά μπεκ ψεκάζουν το χαλί με καθαρό νερό και από την πίσω πλευρά του.

Στέγνωμα Χαλιών

» Στύψιμο:

Μετά τη διαδικασία του πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό στεγνωτήριο. Για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας χρησιμοποιείται σύγχρονη τεχνολογία με Φυγοκεντρικό Στράγγισμα, κατά την οποία αφαιρείται το 90% της υγρασίας απο το χαλί, χωρίς αυτό να ξεβάφει ή να ξεχειλώνει, και τα κρόσια γίνονται πεντακάθαρα και δείχνουν σαν καινούρια.

Τύλιγμα Χαλιών

» Τύλιγμα & Συσκευασία:

Καθαρό πλέον το χαλί τυλίγεται με μαλακτικό ή λαμπρυντικό και τυλίγεται προσεχτικά σε ειδικό μηχάνημα συσκευασίας. Χρησιμοποιείται ειδικό φύλλο νάυλον, ανθεκτικό σε μεταφορές και τοποθετήσεις. Η θέση κάθε χαλιού στην αποθήκη καταγράφεται στη βάση του συστήματός μας και ειδική ετικέτα μπαίνει στο χαλί.

Φύλαξη Χαλιών

» Φύλαξη:

Η φύλαξη των χαλιών σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση τους σε συνθήκες αποθήκευσης, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγειηνής, μακρυά από υγρασία, οσμές, ή άλλους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν σε κοινές αποθήκες. Όταν εσείς επιθυμήσετε να στρώσετε τα χαλιά σας, δεν μένει παρά να μας τηλεφωνήσετε.

Χαλιά σαν καινούργια

» Παράδοση:

Το συνεργείο μας παραδίδει στο χώρο σας τα χαλιά σας πλέον σαν καινούργια για να απολαύσεται τη ζεστασιά του σπιτιου σας και αυτό το χειμώνα!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Δείτε τα όλα τα βίντεο στο

YouTube Channel Ανδρέας Πιτσούλης

Video Τιναχτήρι Χαλιών Video Πλυντήριο Carpet Cleaner Ανδρέας Πιτσούλης YouTube Channel

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας

Like us on Facebook!

Like us on Facebook

Στείλτε μας τα σχόλιά σας